Smidigt använda dig av en minidumper

Något som kan vara bra att ha för olika grävarbeten, det är en minidumper. Du kan hitta en bra minidumper hos till RC Holm. En sådan kan du ha om du till exempel vill gräva och anlägga i din trädgård. Du kan även ha den om du har stall, för att kunna hantera foder eller hantera avfall. Den passar även bra för att ha på ett lantbruk, för små jobb. Fördelen med denna maskin är dess storlek. Den är smidig att hantera och det är enkelt att komma åt där det är trångt med den.

Välj mellan flera minidumprar

Om du ska satsa på en minidumper, så finns det ett par olika att välja mellan hos RC Holm. Bland annat dessa:

  • Minidumper Bernards med larvband, Honda GX200 motor
  • Minidumper Bernards med larvband, 9 hk Loncin motor
  • Minidumper Bernards med elektrisk motor. Lastar 300 kg.

Utöver dessa så finns det även flera andra bra minidumprar och elektriska skottkärror. För hela utbudet av dem, kolla gärna företagets hemsida.

En bra minidumper

Alla de minidumprar som finns att hitta hos detta företag kommer från det danska företaget Bernards. De har alla en enkel styrning, praktiska handtag och inga onödiga funktioner. Dessa maskiner lämpar sig mycket väl för trädgårdsmästare, entreprenörer, jordbrukare, murare, uthyrningsföretag, lantgårdar och minkfarmar.

Hos RC Holm hittar du även annat du kan ha behov av. Det eftersom de erbjuder många bra maskiner i mindre storlek. Vill du veta mer om deras utbud, då kan du besöka deras hemsida. Du kan även ta kontakt med dem så berättar de mer.